Престъпление и наказани по нашенски. Шофьор сподели за абсурдна случка,

...
 Престъпление и наказани по нашенски. Шофьор сподели за абсурдна случка,
Коментари Харесай

Водач пререди всички на прелез, застигнаха го полицаи СНИМКИ

 Престъпление и осъдени по нашенски. Шофьор показа за неуместна преживелица, на която станал очевидец по улиците на София.

Гражданин изяснява, че лидер решил да избърза и да пререди колоната от машини, изчакващи на спусната преграда на жп прелез.

" Какъв ли би трябвало да ти е коефициента на просветеност, с цел да застанеш първа кола в насрещното, с цел да прередиш другите... И това на спусната преграда на прелез? ", чуди се Васил В.

Мъжът съумял да застане " първа кола " в насрещното, само че дейностите му не останали незабелязани. Не единствено от възметените хора в колите, само че и от чиновници на реда, които също били в региона.

На фрагменти, илюстриращи случката, се вижда по какъв начин полицейска машина потегля след мъжа, а след напълно малко време той е спрян за инспекция. Какви са следствията - евентуално знае единствено пострадалият лидер.

Поведението на чиновниците на реда е приветствано от столичани, а доста хора считат, че сходни нарушавания се " лекуват " точно с надзор и наказания.

" Браво на служителите на реда! Браво! С всички тарикати да вършат по този начин! ", написа Калин К.

Други хора означават, че на въпросния прелез сходно държание е извънредно постоянно срещано, а нерядко по няколко коли навлизат в насрещното, с цел да си спестят време.

" Същото място от преди няколко седмици. 3 коли -  при колона от общо 7 ", написа Ангел Д.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР